Recorreguts.

L’OLLA

Ruta per les muntanyes que envolten Tapis, a Maçanet de Cabrenys. Cal estar en forma perquè és una sortida exigent físicament. La part alta de la ruta ens permetrà veure tota la comarca i part del Vallespir amb un Canigó imponent a la part Nord. També el Moixer, pic del Bassegoda i d’altres muntanyes.

La pujada fins a Puig Falcó és molt maca i no gaire difícil, fins i tot en una de les roques hi ha una mena de glaons esculpits. Les vistes des de Puig Falcó són impressionants. (4h desde el inici) Iniciarem la darrera part de la ruta. Un cop arribem al serrat de la Casilla ja agafem la pista que baixa fins la carretera, que travessem per anar a la Casilla. Baixem ja cap a Tapis per pista i en un punt escurcem per un corriol que baixa fins al riu dels Horts. Des d’allà ja és tot pista fins a Tapis.

EL TUPÍ

El 2017 es va marcar aquest recorregut per una competició virtual: Reptes del Dr. Soler.

És una ruta espectacular per fer corrents o passejant. Can Mach ha balisat el recorregut desde la porta de l’allotjament Can Mach.

El segment competitiu consta de 8km. Es surt per un corriol amb baixada fins trobar una pista de poc desnivell. És un recorregut puja i baixa. Curt i explosiu. Racons desconeguts amb gran varietat de boscos mediterranis.

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc